Antonia, în vârstă de 15 ani, ar fi plecat de acasă în urmă cu două săptămâni. În urmă cu o zi, pe 2 aprilie, familia a alertat autoritățile cu privire la plecarea fetei.

Adolescenta este căutată neîncetat.

Adolescentă de 15 ani, dată dispărută de familie

În urmă cu două săptămâni, la data de 18 martie, Antonia, o adolescentă din Bacău, ar fi plecat de acasă și nu s-ar mai fi întors.

La data de 2 aprilie, se pare că părinții au luat decizia de a cere ajutorul autorităților, conform observatornews.ro.

Antonia, în vârstă de 15 ani, este căutată fără încetare. Autoritățile roagă pe cei care o văd să apeleze de urgență la numărul 112.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

La data de 02 aprilie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la plecarea voluntară a numitei Antonia, în vârstă de 15 ani, din comuna Dofteana. Minora a plecat voluntar de la domiciliu în dimineața zilei de 18 martie a.c. și nu a revenit până în prezent, a transmis IPJ Bacău printr-un comunicat.

Citește și: Ultima conversație dintre Maria, gravida decedată după 24 de ore de la internarea în maternitate, și mama sa. Ce i-a spus tânăra chiar de pe patul de spital? ,,Mămică, sunt la spital, mi s-au uscat buzele, nu mai pot!''

antonia adolescenta disparuta

Antonia, adolescenta dispărută

[Sursa foto: IPJ Bacău]

Polițiștii au oferit detalii cu privire la aspectul minorei. Antonia are 1,60 metri înălțime, tenul închis, părul negru și ochii căprui.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si