"După 21 de zile de izolare disciplinat, pot să spun că am învins infecţia cu Covid-19. Sunt vindecat. Gândurile mele se îndreaptă către cei care nu au fost la fel de norocoşi ca mine. Curaj pentru toţi cei care se află la jumătatea luptei", a scris actorul pe contul de socializare.

Antonio Banderas s-a vindecat de Covid-19

Pe 10 august, ziua când împlinea 60 de ani, Banderas anunţa că îşi petrece aniversarea în carantină din cauză că este bolnav.

Ce a transmis Antonio Banderas

"Voi profita de această izolare pentru a citi, scrie, odihni şi continuând să fac planuri pentru a începe să dau sens celor 60 de ani pe care îi duc încărcaţi cu dorinţă şi speranţă”, declara el.

antonio banderas s-a vindecat de covid 19
antonio banderas s-a vindecat de covid 19[Sursa foto: google]

Citeste si: Aurelian Bădulescu: „Deschiderea şcolilor este crimă cu premeditare”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Noi reguli pentru români. Ședință a Comitetului Național pentru Situații de Urgență. Se redeschid restaurantele?

Citeste si: Coronavirus 25 august: 1.060 de cazuri noi în România. Câte teste s-au efectuat?

Banderas şi-a început cariera în anii 1980, fiind unul dintre actorii preferaţi ai lui Pedro Almodóvar, sub îndrumarea căruia a jucat de opt ori. A ajuns la Hollywood un deceniu mai târziu, unde s-a remarcat în producţii de succes ca „Philadelphia” (1993), „Interview With the Vampire” (1994) şi „Desperado” (1995). Cel mai recent film în care joacă este „Dolor y Gloria” (2019), regizat de Almodóvar, pentru care actorul a fost premiat la Cannes şi la gala Oscar.

Citeste si: Scenariu îngrozitor în Alba: un bărbat și-a decapitat fratele cu toporul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si