După acest eveniment nefericit, individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. În urma consumului, 15 persoane au avut stări de rău, dar și atacuri de panică și au mers de urgență la Spitalul Județean Vâlcea.

Citește și: VIDEO| Prăjituri cu marijuana vândute la un restaurant din Râmnicu Vâlcea. Procurorii DIICOT au preluat ancheta

Dumitru Cojacari este instructorul de fitness care este acuzat că a drogat 15 persoane la un eveniment.

Acesta este arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzația de trafic de droguri.

De ce a recurs Dumitru Cojocari la acest gest

Antrenorul a mers la o petrecere privată și a oferit o prăjitură în care se folosise aproximativ 15 grame de canabis. Persoanele prezente la petrecerea privată au avut stări de rău, atacuri de panică, dar și palpitații după ce au consumat prăjitura și au fost duse de urgență la Spitalul Județean Vâlcea.

Citește și: Percheziții de amploare în Capitală și în 6 județe. Prejudiciu de 1,4 milioane lei prin firme-fantomă

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bărbatul este din Republica Moldova, Chișinău, iar în prezent trăiește în Râmnicu Vâlcea, acolo unde este antrenor de fitness la o sală de sport din localitate. El postează pe rețelele de socializare mai multe poze și videoclipuri în care se bucură de antrenamentele sale, dar și de rezultate.

Citește și: Prinși cu droguri și cuțite

Antrenorul de fitness a studiat Marketing în cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, la Cluj-Napoca.

„La data de 22.01.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vâlcea au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de droguri de risc", informează DNA într-un comunicat.

Citește și: Cine este tânăra de 17 ani care a murit după ce a luat un drog consumat des în rândul tinerilor. Pastila i-a pus capăt vieții în doar câteva ore

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si