In tarile scandinave nu vor lipsi incendiile de padure, iar in Europa de Est va fi cald.

Potrivit prognozei, canicula care a fost caracteristica acestui sezon estival pe intregul continent se va mentine pana la sfarşitului perioadei de toamna. insa, o schimbare minima va avea loc in sudul Europei, unde vor fi ploi, informeaza accuWeather.com.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cu toate ca in insulele britanice, in Franta şi in Germania vara va continua, in octombrie temperaturile vor scadea intr-o oarecare masura. in Marea Britanie, temperatura medie va fi mai ridicata cu 1-3 grade Celsius fata de cea obişinuita, a declarat meteorologul AccuWeather, Ala Reppert. in comparatie cu Marea Britanie, in Franta, Olanda şi Germania vor fi putin mai mari diferentele de temperatura.

Din Marea Britanie şi pana in Germania in luna noiembrie ar putea sa scada temperaturile şi sunt şanse sa ploua, astfel ca va inceta seceta din ultimile luni.

Cele mai multe precipitatii vor cadea in Irlanda si Scotia.

SursA: observator.tv


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si