Până mâine seară la orele 21:00, în partea de vest a României și în nord-vest vor fi temperaturi maxime de până la 37...38 de grade Celsius, iar disconfortul termic va fi accentuat. 

Citeste si: Pericol pentru turiști pe litoralul românesc. Ce au descoperit inspectorii de la Siguranța Alimentară

În restul zonelor care sunt vizate de codul galben maximele vor urca până la 36...37

de grade. Meteorologii au precizat că indicele de temperatură umezeală va depăși pragul de umezeală de 80 de unități în zonele de deal și câmpie,  asta înseamnă că va fi disconfort termic accentuat iar temperaturile resimțite vor fi mai ridicate decât ceea ce arată termometrele.  

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Moarte cumplită pentru un tânăr de 25 de ani. Acesta urma să devină tată peste două săptămâni

Începând cu ziua de miercuri, meteorologii anunță că valorile termice încep să scadă astfel încât joi vom observa o răcire accentuată a vremii. Temperaturile maxime nu vor mai trece de 31 de grade iar instabilitatea atmosferică va cuprinde mare parte din țară. 

Prognoză specială pentru București. Cum va fi vremea în Capitală

Valul de căldura se va menține până mâine seară la orele 21:00, disconfortul termic fiind astfel ridicat, iar indicele temperatură umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, iar probabilitatea pentru fenomene asociate instabilității atmosferice va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi de 35- 36 de grade, iar cele minime de 18- 21 de grade.

Citeste si: Atenționare a Poliției de Frontieră: În ultimele trei săptămâni, peste 500 de copii nu au putut pleca în vacanță cu părinții, după ce au fost opriți la frontieră


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si