VREMEA SAMBATA

Sambata, in sudul si in estul tarii, vremea va fi in general inchisa si local va fi ceata, asociata izolat cu burnita. in restul tarii, cerul va fi temporar noros si pe arii restranse la munte vor fi precipitatii mixte, iar in zonele joase de relief dimineata, ceata. Vantul va avea unele intensificari in Banat, sudul Crisanei, Moldova, Dobrogea si pe crestele montane. Temperaturile maxime, cuprinse intre 5 si 14 grade cu cele mai ridicate valori in vest, conform REALITATEA TV.

in capitala, vremea va fi in general inchisa, cu ceata mai ales dimineata si conditii de burnita. Vantul va sufla in general slab. Dimineta, 4-5 grade si la amiaza, 9...10 grade.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

VREMEA DUMINICA

Duminica, cerul va fi mai mult noros si temporar vor fi precipitatii, in prima parte a zilei in regiunile vestice si nord-vestice, apoi si in restul tarii. Precipitatiile vor fi sub forma de ploaie, dar la munte, iar seara si in nord si in centru, treptat vor predomina ninsorile. Vantul va avea local unele intensificari in zona montana inalta, in regiunile vestice, sud-vestice si centrale.

Valorile termice, mai ridicate decat in mod normal la aceasta data in jumatatea de sud-est a tarii, vor avea maxime intre 6 grade in depresiuni si 13-14 grade in sud-est.

In Bucuresti, cerul va fi temporar noros. Dimineata, 4-5 grade si temperatura maxima, mai ridicata decat in mod normal pentru aceasta perioada, se va situa in jurul valorii de 11 grade. 

Realitatea.net


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si