”Astăzi dimineaţă inculpatul Dincă Gheorghe a fost transferat în Spitalul Penitenciar Jilava în vederea efectuării expertizei medico-legale psihiastrice dispusă de procurorul de caz”, a anunţat, miercuri,Felix Bănilă, într-o conferinţă de presă.

Citeste si: Mesaj de ultimă oră despre Alexandra Măceşanu! "Este undeva într-un pod, legată"

Acesta a explicat că nu există concluzii preliminare cu privire la resturile umane care au fost găsite la locuinţa suspectului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

”Vreau să vă aduc la cunoştinţă în mod oficial faptul că la acest moment nu avem nici măcar concluzii preliminare ale testelor genetice şi antropologice cu privire la fragmentele osoase ridicate de la faţa locului şi de aceea tot ce a apărut în spaţiul public sunt doar ştiri pe surse neconfirmate oficial. De îndată ce vom primi măcar concluzii preliminare cu privire la aceste rezultate vă vom comunica numaidecât”, a mai spus procurori-şef al DIICOT.

Citeste si: Marius Tucă aruncă bomba: Probele ADN recoltate din butoiul cu cenuşă sunt ale Alexandrei

Acesta a menţonat că nu esteneglijată nicio pistă, indiferent de modul de sesizare.

”Prioritar pentru noi este aflarea adevărului şi stabilirea adevărului prin probe temeinice. Vreau să vă asigur de faptul că nu neglijăm nicio pistă, nicio variantă, pe care o putem afla inclusiv din presă”, a mai spus şeful DIICOT.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si