Noile mașini diesel depășesc peste medie limita admisă de lege. Lucru dovedit de testele realizate pe două modele de mașini, conform platformei 2Celsius, parte a Federaţiei Europene pentru Transport şi Mediu.

Autoritățile au transmis că valorile crescute sunt foarte periculoase pentru populație, iar efectele se revarsă asupra oamenilor prin probleme serioase ale inimii. În prezent există peste 45 de milioane de autoturisme care circulă pe drumurile europene şi care au această problemă.

Citeste si: Gestul necugetat făcut de doi tineri din Brăila în timpul cutremurului de 5,2 grade

Anunț de ultimă oră pentru șoferi. Vezi ce se întâmplă cu mașinile diesel

„Poluarea provenită de la noile maşini diesel ajunge la valori şi de 1.000 de ori mai mari decât cele normale, au arătat două teste realizate pe două modele auto de top. Astfel de vârfuri de poluare sunt foarte periculoase şi pot afecta instantaneu inima.

Citeste si: Stiati ca invatand germana va puteti schimba viata? Iata si de ce!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Destinul tragic de care au avut parte trei membri ai aceleiași familii din Bistrița. Au fost găsiți morți în casa lor- wowbiz.ro

Ele sunt rezultatul unui proces de curăţare a filtrelor prin care trec maşinile, uneori chiar în zonele urbane, care se poate întinde pe 15 kilometri, un proces complet ignorat de testele oficiale de emisii. Peste 45 de milioane de maşini care circulă pe drumurile din Europa au acest filtru, ceea ce înseamnă 1,3 miliarde de procese de curăţare într-un an”, se arată în comunicatul transmis de Federaţia Europeană pentru Transport şi Mediu.

În urma rezultatelor, trimise de specialiști, numărul total de particule dăunătoare emise a crescut considerabil, cu 11 şi 184%, mai ales că au fost luate în calcul şi particule ultrafine, care nu sunt reglementate de lege.

Citeste si: Avantajele pe care le ofera firmele de servicii funerare clientilor indurerati

 mașinile diesel

„Aceste particule ultrafine nu sunt măsurate de testele oficiale, dar sunt considerate cele mai dăunătoare pentru sănătatea umană întrucât avansează foarte mult în corpul uman şi au fost corelate cu cancerul la creier.”, susţine sursa citată.

Citeste si: Faimosii de la “Survivor Romania”, mai dezbinati ca oricand! In editia de maine seara telespectatorii vor afla cine este cel de-al doilea concurent eliminat

În România, numărul total al maşinilor diesel se află la cea mai înaltă rată de importuri de diesel poluante din Europa Centrală şi de Est.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si