Medicii nu au venit cu vești tocmai bune, după ce Daniela Crudu a fost consultată. Astfel, în urma loviturilor pe care le-a încasat de la iubitul ei, Daniela Crudu are nasul spart, un traumatism cranio-facial, dar și o entorsă la gleznă.

Citeste si: Daniela Crudu, bătută cu sălbăticie! Vedeta a fost călcată în picioare! Exclusiv

Daniela Crudu
Daniela Crudu

Daniela Crudu ar putea avea nevoie de o intervenție chirurgicală

Daniela Crudu ar trebui să fie supusă unei intervenții chirurgicale și este foarte probabil să fie transferată la o altă clinică unde se poate face operația.

“E posibil să fie transferată la un spital cu garda ORL pentru operație. E încă la UPU, urmează să decidă medicii. La Spitalul Universitar nu poate fi operate la nas, dar medicii spun că cel mai probabil o să aibă nevoie de această operație”, au dezvăluit surse din cadrul unei unități spitalicești, pentru cancan.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Daniela Crudu
Daniela Crudu

Citeste si: Revoltător! Ce a apărut pe pagina de wikipedia a Danielei Crudu în ziua în care a fost maltratată de iubit: “Dată deces 2020/02/09”

Daniela Crudu. Anunțul făcut de Poliția Română

„La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secția 25 Poliție a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei.

Polițistii sosiți la fața locului, au luat legătura cu persoana vătămată care și-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment”, informează Poliția Capitalei.

Daniela Crudu
Daniela Crudu

Citeste si: Ce decizie a luat Daniela Crudu după bătaia încasată de la iubitul croat

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si