„Am luat decizia de a amâna evenimentul nostru de luni. Am transmis către toţi colegii noştri să se oprească două zile din campania electorală, din respect pentru cei care şi-au pierdut viaţa, pentru familiile lor şi cei care au avut de suferit”, a afirmat duminică după-amiaza Ludovic Orban. 

Programul de guvernare „Dezvoltăm România” care conţine viziunea liberală asupra parcursului ţării noastre în următorii patru ani şi obiectivele naţionale prioritare trebuia să fie lansat luni.

Citeste si: Medicul erou din cadrul SJU Neamț, rănit în timp ce salva pacienți este propus pentru titlul de Cetățean de Onoare de către Primarul din Focșani

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Un reputat medic, despre pericolul care îi paște și pe alți pacienți internați la secțiile ATI

Şi Alianţa USR-PLUS a suspendat acţiunile de campanie duminică, la fel şi PSD. PMP a reprogramat evenimentul şi anume declaraţiile de presă ale candidaţilor partidului în Diaspora la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Zece pacienţi au murit în urma unui incendiu care a izbucnit sâmbătă la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ.

Alte şapte persoane, inclusiv medicul Ioan Cătălin Denciu, care a încercat să salveze bolnavii, au fost rănite. Doctorul a fost transferat la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si