Autoturismele de mare tonaj nu vor putea circula pe rutele anterior menționate în zilele de vineri, sâmbătă și duminică până la data de 31 august 2020.

Citeste si: Decizie radicală. Sute de mii de oameni intră în izolare până pe 29 iulie

Pe A2, traseul Bucureşti (intersecţia A2 cu DNCB) – Fundulea – Lehliu – Feteşti – Cernavodă – Constanţa (intersecţia A2 cu A4), se aplică restricţii autovehiculelor comerciale cu masa totală mai mare de 7,5 tone în zilele de vineri și sâmbătă, între orele 6.00

– 22.00, pentru direcția București – Constanța, respectiv duminică între orele 6.00 – 22.00 pentru direcția Constanța – București.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Alertă în Franța. Poliția caută pe străzi un bărbat înarmat cu un Kalașnikov

Pe DN39, traseul Agigea (intersecţia DN39 cu DN39A) – Mangalia (limită municipiu), restricțiile de aplică vineri, sâmbătă și duminică între orele 6.00-22.00, iar pentru DN22C, traseul Murfatlar (intersectia DN22C cu DN3) – Cernavodă (intersecția DN22C cu A2) duminică între 6.00 – 22.00.

Citeste si: Coronavirus România 30 iunie. Câte cazuri au fost anunțate astăzi

Reprezentanţii CNAIR au mai precizat în comunicatul de presă că încălcarea prevederilor legale va constitui contravenţie şi se va sancţiona cu amendă.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si