Fostul Șef SRI susține că liderul rus vrea negocieri de pe urma cărora să obțină cât mai mult.

„El nu va renunța niciodată la ceea ce a început”

La Putin nu știi niciodată ce vrea cu adevărat. Totuși, el nu va renunța niciodată la ceea ce a început. Dacă recunoaște că a grești, atunci Putin nu mai înseamnă nimic. Caută să găsească soluții prin care să încheie pacea cu ucrainenii, dar să nu cedeze mai nimic.

Lui i se pare corectă această variantă, dar ucrainenilor nu prea. Putin și-a dat seama că nu are nicio șansă militar.

Citeste si: Un tânăr a fost găsit înconștient într-un șanț, în urma unui accident rutier

El se luptă, indirect, cu NATO. Dotarea militară a Ucrianei este dotarea militară a NATO. Forța militară a lui Putin se bazează și pe puterea economică, iar aici este în pierdere. Economia Rusiei s-a gripat de când cu sancțiunile Occidentului ”, a declarat Costin Gerogescu, potrivit Realitatea. 

Zelenski promite victoria împotriva Rusiei. HARTA la zi cu contraofensiva Ucrainei

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a transmis un nou mesaj video de Ziua Apărătorilor patriei, 14 octombrie, în care promite victoria Ucrainei împotriva Rusiei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"De Ziua Apărătorilor Ucrainei, le mulțumim tuturor celor care au luptat pentru Ucraina în trecut și tuturor celor care luptă pentru ea acum", a transmis vineri Zelenski.

Citeste si: O femeie a fost sancționată de poliție după ce a abandonat doi cățeluși. Ce amendă a primit

Președintele Ucrainei este convins  că soldații săi „vor câștiga și acum" războiul împotriva Rusiei, astfel încât să încununeze lupta pentru libertatea a multor generații.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si