Potrivit prognozei ANM pentru începutul lunii septembrie, temperaturile medii se vor situa peste cele normale pentru această perioadă, în toată țara, dar mai ales în regiunile vestice. 

Citeste si: Programul Litoralul pentru toţi 2022: Când începe şi cât costă cazarea în septembrie?

Chiar și în a doua săptămână din septembrie, vremea va rămâne mult mai caldă decât este normal în această perioadă.

Căldurile peste media normală nu ne părăsesc nici în cea de-a doua jumătate din luna august.

Prognoza meteo pentru săptămâna 15- 22 august

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Citeste si: VIDEO- Un bărbat a fost rănit grav de o stâncă desprinsă din versant, în Cheile Bicazului

Regimul pluviometric va în general excedentar în jumătatea estică a țării, precum și la munte, dar și local deficitar în regiunile sud-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

prognoza anm

Vremea caldă continuă și în luna septembrie

[Sursa foto: Twitter]

Prognoza meteo pentru săptămâna 22- 29 august

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Citeste si: Imaginea virală din România: O tânără îmbrăcată provocator șterge geamul unui apartament, situat deasupra unei instituții publice

Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Cum va fi vremea în minivacanța de Sf. Maria

Meteorologii prognozează pentru weekendul prelungit, de Sfânta Maria, o vreme în general instabilă, cu averse atât în regiunile montane, cât şi în zona Litoralului, dar şi în Capitală.

În zona Litoralului, regimul termic va fi unul oscilant, cu episoade în care pot apărea averse şi intensificări temporare ale vântului, iar valorile termice vor fi mai scăzute decât în zilele anterioare.

În Bucureşti, weekendul prelungit începe cu vreme frumoasă, vineri, şi valori termice maxime de 32- 33 de grade Celsius. Ulterior, sâmbătă după-amiaza, spre seară, există condiţii de apariţie a averselor, cu temperaturi de cel mult 31 de grade Celsius, la fel şi duminică.

"Pentru luni, de Sfânta Maria, în Capitală, vom avea maxime de 28- 29 de grade Celsius. Pe tot parcursul intervalului de prognoză, vremea va fi, în general, plăcută, dar cerul va fi în mare parte înnorat şi vor fi ceva şanse de ploaie, în special către orele serii", a precizat meteorologul de la ANM. 

Cum va fi vremea la începutul lunii septembrie

Prognoza meteo pentru săptămâna 29 august- 5 septembrie

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Temperaturile medii se vor situa peste cele normale pentru această perioadă, în toată țara, dar mai ales în regiunile vestice.

Citeste si: VIDEO- Incendiu puternic în Thassos. Mulți români se află pe această insulă grecească

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru a cest interval, în toate regiunile.

Prognoza meteo pentru săptămâna 5- 12 septembrie

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.
Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale, la nivelul întregii țări.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si