Close sidebar
Close sidebar

Anunţ trist în lumea presei sportive! A murit Doru Lepădatu

Doru Lepădatu, fostul operator al TVR şi cel mai îndrăgit cameraman de către jucătorii echipei naţionale de fotbala României în anii '90, a murit.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Anunțul trist a fost anunţată pe pagina de Facebook a TVR Sport, prin intermediul unui mesaj: "Direcţia Emisiuni şi Ştiri Sportive îşi exprimă regretul pentru trecerea în nefiinţă a prietenului, colegului şi operatorului de excepţie Doru Lepădatu! Dumnezeu să te odihnească în pace!", au scris cei de la TVR Sport.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: ALERTĂ METEO: Instabilitate atmosferică în aproape toată ţara, începând de astăzi până marţi dimineaţa

De asemenea, şi APSR a reacţionat la moartea lui Doru Lepădatu: "Fostul operator TVR Doru Lepădatu a decedat.

A fost un profesionist de excepţie in meserie şi un om de mare caracter. Asociaţia Presei Sportive deplânge dispariţia sa şi transmite condoleanţe familiei".

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI