Close sidebar
Close sidebar

Anuntul care a bagat frica in romani: scad salariile de la 1 ianuarie! Cine sunt cei vizati, de fapt!

Din 2019, salariile unor angajati ar putea sa scada, tinand cont ca in luna decembrie expira o schema de compensare ce a fost introdusa in februarie. Sunt vizati zeci de mii de romani.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Asadar, salariatii din IT si cercetare vor avea o surpriza neplacute la final de luna. Astfel, de la 1 ianuarie 2019, salariile romanilor care lucreaza in IT si cercetare si care au impozitul pe venit scutit ar putea sa ia bani mai putini.

"In momentul de fata, nu exista nicio discutie cu privire la prelungirea acestui termen. Din cate stiu eu, nu s-a pus pe tapet. (Pe baza legislatiei de, n.r.) la momentul acesta, incepand de la 1 ianuarie,  angajatii din IT si cercetare-dezvoltare ar putea fi impactati, daca angajatorii nu vor mari salariile", a spus Ionut Sas, partener in cadrul firmei de consultanta, potrivit Bugetul.ro.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI