Artistul francez a anuntat ca a fost diagnosticat cu cancer inca din luna martie a acestui an.

Acesta a plecat din spital joi si se indreapta alaturi de familie in orasul in care locuieste, Los Angeles, potrivit Stopru.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Sotia lui Hallyday a postat joi seara pe Instagram o imagine si un video cu intreaga familie cu ocazia zilei de nastere a fiicei cea mare a cuplului, care a implinit 9 ani. Se pare ca fetita a avut parte de cel mai frumos cadou fiindca a putut fi si alaturi de tatal ei in acea zi speciala.


Johnny Hallyday, al carui nume real este Jean-Philippe Smet, s-a nascut pe 15 iunie 1943. Acesta s-a hotarat ca vrea sa devina cantaret de rock'n'roll dupa ce a vizionat filmul "Lovin' You" cu idolul sau, Elvis Presley. Printre cele mai cunoscute albume ale sale se numara ”Johnny chante Hallyday” (1965), ”Derrière l’amour” (1976), ”Lorada” (1995), ”Sang pour sang” (1999), ”Le Coeur des hommes” (2007) sau ”Ça ne finira jamais” (2008).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si