Prezentatorul a murit miercuri (6 iunie), la un spital din Capitala, dupa o lunga suferinta. Boala de care suferea jurnalistul nu a fost dezvaluita.

„Drum lin printre stele! Vei ramane in inimile noastre exact asa: un frate grijuliu, un unchi atent si iubitor cu nepoatele sale, un coleg bun si saritor, un jurnalist pasionat”, a scris sora lui George Berevoianu pe Facebook.

Ul alt mesaj emotionant a fost transmis de un apropiat al jurnalistului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

„Am fost alaturi de el in ultimii ani si l-am ajutat cat am putut. In aceasta dimineata era fericit pentru ca ii era ceva mai bine. Imi multumea tot timpul, stia el de ce. Isi dorea foarte mult sa intoarca si el binele pentru alti pacienti si in acest sens ne facusem planuri mari.

Sambata trecuta am trecut prin localitatea lui de origine, o localitate frumoasa, la poale de munte, intre Campulung si Curtea de Arges.

Ma batea gandul sa-l vizitez, stiam ca era acasa. Nu am vrut sa-l deranjez. Cred ca s-ar fi bucurat. Regret ca nu l-am vizitat. Stabilisem sa ne vedem la Spitalul Colentina, unde urma sa se interneze.

Era un om deosebit! Iubea oamenii, isi iubea nespus profesia de jurnalist. Vorbea frumos despre colegii lui si ii era dor de ei. Incepuse sa-i creada Dumnezei pe medici si cred ca avea dreptate.

Unii chiar sunt Dumnezei adusi pe pamant, dar pentru el, nu au mai putut face nimic! Regret pierderea lui!”, este mesajul lui Vasile Barbu, presedintele Asociatiei Nationale pentru Protectia Pacientilor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si