Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, este cod galben de ceaţă în anumite zone din judeţele Cluj, Sălaj, Bistriţa-Năsăud şi Maramureş până la ora 11.00, pentru Bihor, Arad, Hunedoara şi Timiş până la ora 10.00, iar pentru Alba, Harghita, Mureş şi Sibiu până la ora 12.00. Ceaţa determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

ANM a anunţat prognoza meteo pentru weekend. În intervalul 9-11 noiembrie, în sud vremea va fi în general închisă, cu ceaţă asociată izolat cu burniţă.

La deal şi la munte vremea se anunţă frumoasă. Temperaturile  maxime se vor încadra între 10 grade izolat in Moldova si 19 grade in Maramures.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Prognoza meteo pentru weekend. Veşti proaste pentru bucureşteni! În Capitală, vremea va fi în general închisă, iar vântul slab la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade.

Începând din această noapte, în regiunile extracarpatice nebulozitatea joasă de tip stratiform va persista şi cu totul izolat se va asocia cu burniţă.

În restul teritoriului cerul va fi variabil spre mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, potrivit ANM. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -2 şi 10 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei spre -5 grade. În zonele joase de relief pe suprafeţe mici va fi ceaţă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si