Close sidebar
Close sidebar

Anuntul ingrijorator al meteorologilor pentru vremea din perioada urmatoare

In weekend, vremea va deveni in general instabila, iar de duminica se va raci semnificativ. in estul si sudul tarii, precum si in zonele de munte, innorarile se vor accentua treptat si mai ales in a doua parte a zilei, pe arii relativ extinse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului, posibil cu aspect de vijelie, informeaza ANM.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sambata

Vremea devine in general instabila. in estul si sudul tarii, precum si in zonele de munte, innorarile se vor accentua treptat si mai ales in a doua parte a zilei, pe arii relativ extinse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului, posibil cu aspect de vijelie.

In restul tarii, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene isi vor face aparitia, la nivel local, indeosebi in cursul dupa-amiezii. Izolat se va semnala grindina, iar cantitatile de apa vor depasi 20...25 l/mp. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 18 si 27 de grade, cu cele mai ridicate valori in regiunile vestice si sud-vestice.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

In Capitala

Vremea va deveni in general instabila. in a doua parte a zilei vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Dimineata, 8-10 grade si temperatura maxima, in jurul valorii de 23 de grade.

Duminica

Vremea se va raci. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 24 de grade, cu cele mai ridicate valori in Campia de Vest. Vor fi averse, insotite si de descarcari electrice, in sudul si estul tarii si in zonele de deal si de munte si pe arii mai restranse in celelalte regiuni. Izolat vor fi caderi de grindina si cantitati de apa mai insemnate.

Pe crestele montane, in general la peste 1900 m, trecator vor fi posibile precipitatii mixte.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI