Close sidebar
Close sidebar

Anunțul îngrijorător făcut de NASA! Vine "Apocalipsa Internetului"! Fenomenul ar putea produce dezastre majore

NASA a făcut un anunț îngrijorător cu privire la un fenomen care ar putea distruge omenirea: "Apocalipsa Internetului". Când s-ar putea produce tragedia și care sunt cauzele?

Elena Tasca,

Anunțul îngrijorător făcut de NASA: "Apocalipsa Internetului" este aproape! 

[Sursa foto: istockphotos]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

NASA avetizează populația lumii cu privire la un fenomen care ar putea produce dezastre majore. Potrivit specialiștilor, până în anul 2025, omenire se va confrunta cu "Apocalipsa Internetului".

"Apocalipsa Internetului", fenomenul care îngrijorează omenirea

Specialiștii NASA avertizează omenirea cu privire la un fenomen îngrijorător. NASA anunță că până în anul 2025, când se preconizează că Soarele va intra într-o perioadă de "maximum solar", omenirea s-ar putea confrunta cu "Apocalipsa Internetului", conform playtech.

Fenomenul care ar putea produce dezastre majore ar putea apărea în cazul unei furtuni solare uriașe. În aceste condiții, dacă planeta noastră va fi lovită de o furtună solară de mari proporții, există riscul ca rețelele energetice să fie topite.

Astfel, "Apocalipsa Internetului" nu ar putea fi evitată.

Citește și: VIDEO-Dezbateri aprinse pe internet, provocate de un nou sistem de etichetare a produselor la raft. ,,Cameră de luat vederi? Așa pare, nu?''

O furtună solară uriașă este așteptată până în anul 2025

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Oamenii de știință avertizează că "Apocalipsa Internetului" este mai aproape ca niciodată. NASA se pare că a făcut acest anunț ca urmare a unei cercetări realizate cu ajutorul sondei solară Parker, care ar fi călătorit prin spațiu, pentru a putea înțelege mai bine fenomenul.

Până în acest moment, planeta Pământ nu s-a confruntat cu o asemenea furtună solară. Aceste furtuni înseamnă că atmosfera este străpunsă de câmpuri magnetice, iar ejecțiile de masa coronală ajung să lovească Pământul cu aproape 222.000.000 de kilometri/oră.

În aceste condiții, electronicele din sateliții care orbitează ar urma să fie deteriorate, iar asta ar conduce la o slabă funționare a sistemele de navigație și comunicații, dar și a internetului.

Anunțul îngrijorător făcut de NASA: "Apocalipsa Internetului" este aproape! 

[Sursa foto: istockphotos]

Specialiștii spun că "Apocalipsa Internetului" ar fi putut lovi Pământul în anul 2012, dar a fost evitată. Un fenomen asemănător se pare că a avut loc în anul 1859, dar dezastrele nu au putut fi resimțite la aceeași intensitate pentru că populația de la vremea respectivă nu era dependentă de electricitate ca populația de azi, conform playtech

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI