Dacă în ultimele zile, temperaturile maxime au variat între 9 şi 11 grade, meteorologii anunţă, pentru weekend o vreme caldă, temperaturile urmând să crească treptat.

În Banat, sunt aşteptate temperaturi de până la 19 grade.

Citeste si: S-a aflat cauza morții! De ce a decedat, de fapt, Luke Perry

„Ulterior va urma un proces de încălzire, astfel încât, pe 17 şi 18 martie, media temperaturilor maxime urmează să atingă 19 grade, iar până pe 24 martie aceasta se va încadra ecartului 15...17

grade şi va fi uşor mai ridicată decât în mod normal pentru ultima decadă a lunii martie”, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Mihaela Popescu, primele reacții după ce a parasit competitia „Exatlon”

Cum va fi vremea în țară și în București

Pentru Transilvania, meteorologii anunţă temperaturi de până la 18 grade, însă temporar sunt aşteptate şi precipitaţii sub formă de ploaie pentru următoarele zile.

„Moldova: în intervalul 16 -18 martie, vremea se va încălzi astfel încât această medie va atinge 18...19

grade. Ulterior, deşi în uşoară scădere, media temperaturilor maxime, de 12...14 grade, va fi uşor mai ridicată decât în mod normal în ultima decadă a lunii martie”, mai informează ANM.

Citeste si: Un bărbat din Năvodari, amendat de zeci de ori în Germania și Austria! Și-a vândut mașina, dar nu a radiat-o, iar noul proprietar își face de cap pe banii lui

Vremea se va încălzi şi la munte, unde vineri şi sâmbătă vor fi temperaturi maxime apropiate de 0 grade, însă începând de duminică, acestea vor creşte spre 5-6 grade celsius.

De asemenea, şi pentru Capitală, meteorologii anunţă, pentru vineri, valori termice ce se vor situa uşor peste cele caracteristice perioadei.

„Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 14 grade”, informează ANM.

sursa


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si