Prognoza, realizata de Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durata, vizeaza urmatoarele patru saptamani si ia in cosiderare media saptamanala a abaterilor temperaturii aerului si a cantitatilor de precipitatii.

Prin urmare, vremea din perioada urmatoare va arata astfel.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ultimele saptamani din august vor veni cu temperaturi mai ridicate decat normalul perioadei, cu precipitatii abundente fiind asteptate spre finalul lunii. Luna septembrie va debuta si ea cu temperaturi mai mari decat cele care ar fi normale in aceasta perioada.

In saptamana 10-17 septembrie, atunci cand elevii incep scolile, temperaturile vor fi ridicale decat normalul climatologic, cu precadere in jumatatea de nord a tarii. Precipitatiile pot fi usor excedentare, in principal in zonele montane, in vest, dar si in sud.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si