Close sidebar
Close sidebar

Anuntul meteorologilor! Iata cum va fi vremea in luna septembrie!

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat cum va arata vremea din Romania, in perioada 20 august-17 septembrie.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Prognoza, realizata de Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durata, vizeaza urmatoarele patru saptamani si ia in cosiderare media saptamanala a abaterilor temperaturii aerului si a cantitatilor de precipitatii.

Prin urmare, vremea din perioada urmatoare va arata astfel.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Ultimele saptamani din august vor veni cu temperaturi mai ridicate decat normalul perioadei, cu precipitatii abundente fiind asteptate spre finalul lunii. Luna septembrie va debuta si ea cu temperaturi mai mari decat cele care ar fi normale in aceasta perioada.

In saptamana 10-17 septembrie, atunci cand elevii incep scolile, temperaturile vor fi ridicale decat normalul climatologic, cu precadere in jumatatea de nord a tarii. Precipitatiile pot fi usor excedentare, in principal in zonele montane, in vest, dar si in sud.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI