Close sidebar
Close sidebar

Anunțul șocant făcut de managerul Institutului „Marius Nasta”: „Va fi o lună noiembrie de foc”

Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Bucureşti, este unul dintre spitalele pline cu pacienți infectați cu COOVID-19, analizează „la sânge” situația epidemiologică a României în lunile care s-au scurs de la declanșarea epidemiei și anticipează, că noiembrie va fi o lună „de foc”.

Alina Raducu,

Anunțul șocant făcut de managerul Institutului „Marius Nasta”: „Va fi o lună noiembrie de foc”

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Citeste si: Localitățile intră rând pe rând în scenariul roșu. S-a depăşit rata de infectare cu SARS-COV-2 de 1,5 la o mie de locuitori

La ce trebuie să ne așteptăm în luna noiembrie

Dacă numărul de cazuri în următoarea săptămână va avea aceeaşi pantă ascendentă pe care am văzut-o în ultimele două săptămâni, există posibilitatea să transformăm absolut toate spitalele în spitale COVID”, afirmă managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Bucureşti, Beatrice Mahler.

„La Marius Nasta secţia este complet ocupată, inclusiv zona de triaj.

Nu ştiu ce vom face cu cazurile care vor ajunge în cursul zilei. Secţia de Terapie este plină, cazurile sunt severe, situaţia este cu adevărat îngrijorătoare.

Dacă numărul de cazuri în următoarea săptămână va avea aceeaşi pantă ascendentă pe care am văzut-o în ultimele două săptămâni, există posibilitatea să transformăm absolut toate spitalele în spitale Covid pentru că, până la urmă, trebuie să acorzi asistenţă pacientului care are cea mai mare nevoie.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Acest lucru va fi, însă, extrem de dificil de suportat de populaţie la modul general, pentru că avem şi pacienţi cu boli cronice care au acutizări şi managementul va fi extrem de dificil. Cu siguranţă va fi o lună noiembrie de foc pentru spitalele din România”, a precizat Beatrice Mahler la Realitatea Plus.

Citeste si: Alte trei noi focare de COVID-19 identificate în România

Ce trebuie să facem dacă începem să avem simptome de COVID-19

Trebuie să devenim responsabili cu toţii, şi nu cred că doar la nivel de Bucureşti, ci la nivel de ţară, să stăm acasă dacă dezvoltăm simptome sau dacă ştim că suntem contacţi şi să solicităm testare către medicul de familie şi Direcţiilor de Sănătate Publică atunci când dezvoltăm simptome.

Este extrem de important să ne autoizolăm şi să nu fim vectori ai acestei infecţii”, a mai adăugat specialistul pentru sursa citată.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI