Close sidebar
Close sidebar

Anunțul surprinzător făcut de prezentatoarea emisiunii “Casa Iubirii”: “De două zile, m-am mutat “

Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului ”Casa Iubirii”, a făcut un anunț neașteptat în miez de noapte. Fanii au rămas surprinși când au văzut despre ce e vorba.

Diana Bostan,

Andreea Mantea

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Se pare că principala problema ar fi căldura insuportabilă. Așa că vedeta a anunțat că se mută în grădină.

Fanii vedetei au rămas surprinși de anunțul făcut

Prezentatoarea emisiunii ”Casa Iubirii”  a anunțat oficial că s-a mutat în grădină,  iar serile și le petrece exclusiv aici, înconjurată de mireasma florilor de tei, care îi dau o altfel de energie și se simte extrem de bine.

Citeste si: Larisa și Ionuț din Casa Iubirii formează oficial un cuplu. Care a fost reacția Kingăi

”Eu m-am mutat afară, de două zile, m-am mutat afară, nu mai vreau să plec din grădină.

Las toate geamurile deschise de la casă și miroase...Doamne, ce mireasmă. Vă dați seama câți metri are? Peste 10 metri are teiul ăsta, nu se vede bine de aici, vă dați seama cam cum miroase. Toate nopțile aici le pierd, afară, în grădină, la o vorbă, la o bârfă, miroase superb. A venit perioada florilor de tei, gata, asta este perioada, este incredibil, este cel mai frumos miros de pe pământ, după care Mâna Maicii Domnului”,  a
spus Andreea Mantea pe Instagram.

Andreea Mantea prezintă îndrăgitul show matrimonial „Casa Iubirii”

Emisiunea matrimonială Casa iubirii, prezentată de Andreea Mantea, a avut premiera luni, 4 aprilie 2022, de la ora 10, la Kanal D.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Ce spune Dori despre relația Larisei cu Ionuț: „Mie mi-o plăcut de Sorin, este foarte frumos”

Emisiunea Casa Iubirii se difuzează de  luni  până  vineri, între orele  10:00-12:00  și  17:00-19:00, iar  sâmbăta   și  duminica  se difuzează în intervalul orar  16:00-19:00.

În fiecare săptămână, telespectatorii își vor putea vota concurentul favorit, iar în galele ce vor avea loc în fiecare duminică, fata favorită, dar și băiatul favorit se vor bucura fiecare de un premiu de 5.000 de lei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI