Parintii lui Erik au decis ca trupul copilului minune al muntelui sa fie incinerat si cenusa aruncata de pe inaltimi, acolo unde i-a placut baiatului sa traiasca.

Mama lui Erik a facut acum un alt anunt trist. “Ueli Steck, alpinistul preferat a lui Erik, a murit ieri (n.r sambata) in Everest”

Ueli Steck, un alpinist de 40 de ani, a murit sambata in Everest

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ca o coincidenta idolul lui Erik a murit la fix o saptamana si tot pe munte.

Ueli Steck era un celebru alpinist elvetian, supranumit ”Swiss Machine” (”Masina elvetiana”). Avea 40 de ani si a murit in urma unui accident care s-a produs sambata, pe Muntele Everest, informeaza thehimalayantimes.com. Mai multe surse au confirmat ca accidentul s-a produs in apropiere de tabara ”Camp II” de pe Muntele Everest. Un echipaj de salvare a descoperit trupul neinsufletit al celebrului alpinist elvetian, detinator al multor recorduri, in apropiere de versantul Nuptse. Se crede ca Ueli Steck a alunecat si a cazut pe o panta abrunta acoperita cu gheata.

El incerca sa escaladeze in premiera mondiala Muntele Everest pe ruta West Ridge/Hornbein Couloir fara sa foloseasca oxigen suplimentar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si