Este a treia zi consecutiv in care peste 50.000 de oameni din trei cartiere ale orasuliu nu pot folosi apa de la robinet, care curge plina d noroi.oritatile au inchis robinetele in licee si gradinite, iar elevii primesc apa imbuteliata.

Citeste si: Primar din Mexic, surprins cu o prostituată într-o cameră de motel de către mama și fiica sa

Angajatii companiei Apa Nova au distribuit apa in toate unitatile de invatamant din cartierele in care au aparut problemele. In salile de clasa, inclusiv profesorii ii instruiesc pe cei mici cu privire la consumul apei de la robinet.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La Gimnaziul Sfantul Vasile din Ploiesti, alimentarea cu apa a fost oprita, pentru siguranta elevilor.

Citeste si: Laura Lavric a dat de urma surorii și vrea s-o oblige să-i plătească 10.000 euro! Interpreta nu vrea să-și ierte ruda de sânge după ce aceasta a jignit-o în direct

In plin scandal, Directia de Sanatate Publica nu ofera nicio informatie cu privire la calitatea apei.

Se stie doar ca specialistii DSP au prelevat probe, iar acestea ar putea fi facute publice maine.

Ploiestenii afectati de avaria la reteaua de apa spun ca lichidul este acum incolor, iar de la robinete nu mai curge noroi.

Citeste si: Teodor Emi, despre lupta cu Mircea Badea după ce l-a făcut KO în 5 secunde: ”Nu are șanse să devină luptător”

"Apa nu poate fi folosita pentru baut sau pentru mancare sau pentru spalatul vaselor. Este in continuare recomandare pentru a cumpara apa potabila, apa imbuteliata", a declarat si primarul Ploiestiului, Adrian Florin Dobre.

Pana la remedierea problemei, in cartierele afectate vor ramane cisterne cu apa potabila.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si