Close sidebar
Close sidebar

Apar noi detalii despre tragedia de la Ferma Dacilor! Anchetatorii au descoperit care ar fi fost, de fapt, „bomba” de la care a pornit incendiul

Procurorii au pus cap la cap toate probele și informațiile adunate de la Ferma Dacilor și i-au audit și pe martori. Cornel Dinicu a aflat că va rămâne în spatele gratiior.

Madalina Grigore,

Apar noi detalii despre tragedia de la Ferma Dacilor! Anchetatorii au descoperit care ar fi fost, de fapt, „bomba” de la care a pornit incendiul


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La mai bine de o lună de la tragedia de la Tohani, anchetatorii au descoperit detalii importante printre care și principalul punct de pornire de la care ar fi izbucnit incendiul dezastruos.

Ancheta a scos la iveală detalii importante. Se pare că patronul Cornel Dinicu ar fi montat de șapte ori mai multe panouri fotovoltaice comparativ cu cele pe care le trecuse în acte și ulterior ar fi ascuns acest lucru prin documente false.

Anchetatorii au descoperit de la ce ar fi pornit incendiul de la Ferma Dacilor!

Expertizele din dosar arată că incendiul în care și-au pierdut viețile opt persoane printre care și trei copii ar fi pornit de la un televizor. 

Televizorul era în priză în sufrageria de la mansardă. Martorii susțin că aproape la ora cinci dimineața, după ce a fost folosit în continuu ore întregi, televizorul ar fi scos fum și s-ar fi aprins.

În tot acest timp, alte aparate electrocasnice care au fost lăsate nesupravegheate au contribuit la declanșarea flăcărilor.

Fiul lui Lucian Ene, care se afla la Ferma Dacilor alături de familie în noaptea tragediei le-a spus anchetatorilor: „ Consider că focul a plecat de la mansardă, respectiv din livingul unde era televizorul. Știam că televizorul se încingea destul de des, iar un angajat al fermei le-a spus copiilor să închidă televizorul pentru a se mai răci”, potrivit Observatornews.ro.

Citește și: Cornel Dinicu rămâne în arest. Decizie de ultimă oră a judecătorilor din Ploiești

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Anchetatorii susțin că scânteia ar fi, de fapt, neglijența celor care administrau pensiunea, mai ales sprijinul funcționarilor de la Primăria Gura Vadului care ar fi știut despre pericolele de la pensiune, dar pentru care ar fi trecut cu vederea.

Mai mult, s-a descoperit că patronul ar fi devenit prosumator. Motivul fiind faptul că firma de electricitate nu îi mărește instalația raportată la nevoile complexului. O firmă din București ar fi montat și trecut 150 de panouri, doar că atunci când furnizorul i-ar fi atras atenția patronului, numărul acestora ar fi fost redus din pix. 

Pentru a acoperi, în procesele verbale ulterioare a fost trecută o firmă din Timiș, despre care anchetatorii spun că nu are legături cu Ferma Dacilor.

Citește și: Exclusiv! Condiții inumane într-un cămin studențesc din București. Studenții sunt terifiați de ploșnițe și fac acuzații grave: ”E un chin pentru cine pățește așa ceva”

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Patronul Cornel Dinicu spune că la mijloc este vorba despre o mână criminală și a solicitat testarea cu poligraful a mai multor persoane, martori în acest dosar.

Patronul de la Ferma Dacilor și cei doi administratori ai complexului au ajuns luni, din nou, în fața judecătorilor.

A fost pentru prima dată de la tragedie când soția lui Lucian Ene a stat de vorbă cu procurorii. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI