Adolescentul în vârstă de 17 ani care a condus mașina în Pantelimon fără permis, a ucis un copil de 9 ani și a lăsat-o infirmă pe sora sa, în vârstă de 7 ani, a dat anumite detalii în fața anchetatorilor. Acesta le-a spus că și-a pierdut cunoștința pentru câteva momente după impact.

În acest context, procurorul de caz a decis că sunt necesare trei expertize.

Primele rezultatele ale buletinului de analize arată că băiatul de 17 ani ar fi consumat mai multe substanțe, care vor fi analizate de specialiști pentru a se stabili cu exactitate despre ce este vorba. Până în acest moment există informații că ar fi vorba despre azot și heliu.

Citește și: VIDEO Distracția începe la Cluj-Napoca! Festivalul Untold și-a deschis porțile pentru petrecăreți

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A murit „cel mai monstruos culturist din lume”. Sportivul mânca de 7 ori pe zi, peste 16.000 de calorii- antena3.ro

accident pantelimon, tragedie, copil mort, substante interzise

Șoferul din Pantelimon ar fi avut două substanțe în corp în momentul impactului

În acest moment tânărul de 17 ani este arestat preventiv, în timp ce celălalt băiat, de 19 ani, care se afla cu el în mașină și care l-a lăsat să conducă este plasat sub control judiciar.

Specialiștii spun acum cum ar putea descoperirea substanțelor din organismul șoferului să influențeze ancheta.

„Toate cele trei expertize sunt utile și concludente cauzei, pentru că în primul rând, în cea tehnică auto se stabilește dinamica producerii accidentului. Sigur că aceasta se va corobora cu alte mijloace de probă.

Țin să spun că inculpatul minor a încercat oarecum să producă o altă realitate decât cea faptică și juridică, așa cum reiese din probele administrate.

Expertiza medico-legală va stabili starea de infirmitate suferită de fetița minoră, iar cea toxicologică va stabili dacă inculpatul a fost sau nu sub influența unor substanțe psihoactive.

Cei doi (inculpatul și tânărul de 19 ani care era lângă el în mașină – n.r.) au declarat că în urmă cu 24 de ore față de producerea accidentului ar fi consumat aceste substanțe, un balon, e o practică, înțeleg că ar conține azot și heliu. În măsura în care vor fi identificate aceste substanțe, urmează ca expertul să ne comunice dacă ele au un caracter psihoactiv, dacă sunt interzise, dacă produc astfel de stări care să îl facă incompatibil cu a conduce un autoturism”, a explicat Avocatul Bogdan Bărbuceanu, scrie Antena 3 CNN.

Citește și: VIDEO Adolescentă de 16 ani, în stare critică după ce s-a urcat pe tren pentru a-și face un selfie. Arădeanca, transferată de urgență la București, cu arsuri de 80% pe suprafața corpului

accident pantelimon, tragedie, copil mort, substante interzise


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si