Afaceristul Adrian Kreiner a fost ucis în bătaie și jefuit în noaptea de 5 spre 6 decembrie, după ce un grup de trei bărbați au intrat cu forța în locuința acestuia din Sibiu.

Detaliile despre sfârșitul afaceristului sunt cutremurătoare, bărbatul a fost bătut grav, chinuit și apoi a intrat în stop cardio-respirator.

Anchetatorii au descoperit că în spatele acestui caz ar fi, de fapt, mai multe persoane.

Una dintre ele, Laurențiu Ghiță, ar fi făcut o serie de declarații cutremurătoare în fața anchetatorilor.

Ies la iveală noi detalii în cazul uciderii lui Adrian Kreiner

Anchetatorii au stabilit că în spatele întregii tragedii ar fi de fapt mai multe persoane. Cel mai probabil este vorba despre Ilie Sitariu, din Timișoara și concubina lui, Marian Cristian Minae, Laurențiu Ghiță și Costinel Cosmin Zuleam.

Unul dintre ei, mai exact Laurențiu Ghiță, a fost prins în Scoția. Bărbatul a fost adus în România în noaptea de 29 spre 30 decembrie. Acesta nu și-a recunoscut fapta ba chiar a cerut să fie eliberat. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Acesta ar fi spus în fața anchetatorilor că de 8 ani locuiește alături de familia sa în Marea Britanie. Potrivit Gândul.ro, Laurențiu Ghiță se cunoaște cu unul dintre suspecții crimei după ce ar fi vrut să cumpere de la bărbat o mașină.

Citește și: VIDEO- În Vâlcea, o mamă și fiul său sunt acuzați de crimă. Aceștia l-ar fi ucis pe soțul, respectiv tatăl, în urmă cu trei ani

Laurențiu Ghiță se pare că le-ar fi spus anchetatorilor că nu a știut de la început că este vorba despre un jaf. Grupul care a dat spargerea în casa lui Adrian Kreiner s-ar fi întâlnit înainte într-o locuință din Timișoara unde au pus toate detaliile la punct. 

Ilie Sitaru se pare că ar fi reușit să afle de la un apropiat al lui Adrian Kreiner faptul că omul de afaceri are acasă o importantă sumă de bani, oferindu-i mai mute detalii despre modul în care ar putea intra în casă.

Bărbatul a spus în fața anchetatorilor că nu a crezut nicio secundă că victima va avea un sfârșit atât de dureros și tragic. Suspectul a declarat că el avea misiunea de a-i aștepta pe ceilalți din grup cu mașina și mai apoi să fugă.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Unul dintre suspecții din cazul uciderii lui Adrian Kreiner a fost adus în România

Laurențiu Ghiță susține că este nevinovat și afirmă că este cetățean britanic. Mai mult, bărbatu suspect spune că a fost o alegere să vină pentru anchetă în România. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si