Apar noi inregistrari ale terorii la care sunt supusi copiii dintr-o gradinita din capitala. Ce parinte poate rezista cand aude cum educatoarea ii jigneste si ameninta odorul?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

El este traumatizat de luni de zile.

Plange fara motiv, ma roaga obsesiv sa nu mearga la gradinita, pe parcursul zilei ma intreaba mami, nu mergem la gradinita, da?


Am inceput sa iau pastile de inima, plang, sunt traumatizata, eu si sotul meu nu dormim, nu mancam, n-am putut sa ascultam inregistrarile pana la capat?

Acesta este un limbaj pe care trebuie sa-l auda o farama de copil de numai 3 ani?

"Boule! E bou rau, mai! N-am vazut... Ma, ti-ai dat chilotii jos?"


Parintii copilului agresat au depus plangere. Vinovatii trebuie sa raspunda. Orice copil care merge la gradinita are nevoie sa se stie in siguranta, sa se stie ocrotit, nu chinuit.

"As dori sa am puterea si forta interioara sa sterg trauma copilului meu si toata suferinta pe care el a indurat-o acele luni"

 


O echipa de la Inspectoratul Scolar al municipiului Bucureti se afla inca de azi-dimineata, de la 9, aici, la gradinita 41 si sta de vorba cu educatoarea, dar si cu o ingrijitoare.
reprezentantii institutiei s-au autosesizatdupa ce in presa au aparut acele inregistrari revoltatoare.

Chiar si asa, multor parinti nu le vine sa creada. Cei care au sesizat unele semnale de ingrijorare au luat imediat masuri.

"Nu statea deloc, plangea copilul, se trezea dimineata tot asa si nu l-am mai dus"

"Cea mai buna, din punctul meu de vedere, este comunicarea. Sa comunicam de la parinte la educator"


Altii vad si mai departe de ceea ce se intampla in interiorul gradinitei.

 

Reprezentantii institutiei spun ca nu vor face astazi declaratii. Cel mai devreme concluziile preliminare ale acestei cercetari le vom primi miercuri sau joi.

Si Politia Capitalei a deschis dosar penal pentru purtare abuziva, dar inca nu a fost pusa sub acuzare nicio persoana.
 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si