Cu toate acestea, apariția pe covorul roșu a Ilenei Stana Ionescu a îngrijorat pe toată lumea, actrița ajunsă la 82 de ani luându-i pe toți prin surprindere cu felul în care s-a prezentat.

Citeste si: Adevaratul motiv pentru care Ileana Stana Ionescu s-a retras din teatru la 82 de ani! A anuntat ca nu va mai urca pe scena chiar de ziua ei

Citeste si: Ele sunt actritele celebre care primesc indemnizatie de 2.700 de lei, de la stat! Cezara Dafinescu a rabufnit cand nu s-a vazut pe lista beneficiarilor!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Adevarul despre starea de sanatate a Ilenei Stana Ionescu. "Imi iubesc atat de mult sotul incat mi-as dori sa ma duc eu prima" Marea actrita are 81 de ani" EXCLUSIV!

Adusă până în dreptul treptelor de la Teatrul Național de o limuzină, Ileana Stana Ionescu nu a reușit să iasă singură din mașină, ea având nevoie de ajutorul unuia dintre organizatori să coboare din mașină, acesta chinuindu-se, la propriu, aproape un minut cu ”misiunea lui”.

Apoi, nesigură pe picioare, abia mișcându-se, parcă chinuită de dureri, Ileana Stana Ionescu a pășit pe covorul roșu.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Fără să mai aibă puterea să zâmbească, așa cum o făcea în trecut, la brațul mai tânărului bărbat care devenise indispensabil deja pentru ea, marea actriță s-a chinuit minute în șir să intre în Teatrul Național pentru a asista la Gala premiilor Gopo, toți cei din jur fiind, vizibil, îngrijorați de starea ei de sănătate. Preluată de o altă persoană, ținută de mână, Ileana Stana Ionescu a fost dusă la panoul de onoare pentru a se fotografia acolo, iar apoi a fost condusă, cu mare grijă, în interiorul sălii unde avea loc gala la care a fost și ea premiată pentru întreaga carieră în lumea teatrului și a filmului pe care a avut-o timp de 60 de ani.

Ileana Stana Ionescu, 60 de ani petrecuți pe scenă

Ileana Stana Ionescu s-a născut la 14 septembrie 1936, la Brad, judeţul Hunedoara. Are origine italiană după mamă, fapt pentru care a și fost deputat reprezentant al minorității italienilor din România, în perioada 2000-2004. A copilărit la Turnu Severin, iar după terminarea liceului, a plecat la Reşiţa, pentru a-şi căuta de lucru. I-ar fi plăcut să devină ziarist, a dat examen la facultate. Dar din cauză că avea rude în străinătate nu i-a fost admis dosarul. Prin intermediul unui unchi, mare iubitor de teatru, a ajuns să cunoască actori de la Teatrul din Reşiţa.  La un moment dat, a fost văzută de maestrul Radu Beligan jucând pe scena de la Piatra Neamţ.

Acesta i-a propus să vină în Bucureşti, să dea concurs la Teatrul Naţional. A dat concurs şi l-a luat, începând să joace acolo în 1965. Debutul în Teatrul Naţional l-a făcut avându-l partener de scenă pe Florin Piersic. De-a lungul anilor, Ileana Stana Ionescu s-a remarcat prin roluri ca Ana Petrovna în „Maşinăria Cehov”‘, Chiriachiţa şi Lena în „Titanic Vals”, Fraulein şi Zoia în „Gaiţele”. A avut roluri importante în filmele „Păcală”, „Tufă de Veneţia”, „Dumbrava minunată”, „Şantaj”, „Secretul lui Bachus”. Ileana Stana ionescu a jucat şi în seriale precum „Fetele marinarului” şi „Las Fierbinţi”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si