Celebrul medic Monica Pop a aflat că are cancer la colon în 2013, ca urmare a unor dureri acute la stomac. După un tratament intensiv, Monica Pop a învins suferința și boala, vorbind apoi despre asta. 

“E o boala severa, dar nu e necrutatoare sau nemiloasa.  Dimpotriva, e tratabila si multi s-au vindecat sau sunt in curs, de cand cu tratamentele moderne, actuale. E o adevarata crima afirmatia ca e o boala necrutatoare (deci, fatala), foarte descurajanta pentru toti pacientii afectati.

Unii s-au sinucis, auzind asta in media! Desi, puteau fi tratati si vindecati! Am dorit sa-i incurajez pe cei afectati, pentru asta am vorbit, atat! Si, am reusit, după cate mesaje de multumire am primit”,  a dezvăluit Monica Pop, directorul Spitalului de Urgențe Oftalmologice din București.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Irina Loghin a făcut accident vascular, în urmă cu 5 luni! Familia nu și-a dat seama ce are

Zilele trecute, Monica Pop a fost invitată la un eveniment organizat de revista Capital, prilej pentru doctoriță să apară total schimbată, probabil ca urmare a faptului că încă mai poartă perucă, după ce și-a pierdut podoaba capilară în timpul tratamentului. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si