Close sidebar
Close sidebar

Apariție de senzație a Monicăi Pop! Celebrul medic este de nerecunoscut FOTO

Monica Pop a fost prezentă la un evenimnet monden, unde a făcut senzație.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Celebrul medic Monica Pop a aflat că are cancer la colon în 2013, ca urmare a unor dureri acute la stomac. După un tratament intensiv, Monica Pop a învins suferința și boala, vorbind apoi despre asta. 

“E o boala severa, dar nu e necrutatoare sau nemiloasa.  Dimpotriva, e tratabila si multi s-au vindecat sau sunt in curs, de cand cu tratamentele moderne, actuale. E o adevarata crima afirmatia ca e o boala necrutatoare (deci, fatala), foarte descurajanta pentru toti pacientii afectati. Unii s-au sinucis, auzind asta in media! Desi, puteau fi tratati si vindecati! Am dorit sa-i incurajez pe cei afectati, pentru asta am vorbit, atat! Si, am reusit, după cate mesaje de multumire am primit”,  a dezvăluit Monica Pop, directorul Spitalului de Urgențe Oftalmologice din București.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Irina Loghin a făcut accident vascular, în urmă cu 5 luni! Familia nu și-a dat seama ce are

Zilele trecute, Monica Pop a fost invitată la un eveniment organizat de revista Capital, prilej pentru doctoriță să apară total schimbată, probabil ca urmare a faptului că încă mai poartă perucă, după ce și-a pierdut podoaba capilară în timpul tratamentului. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI