Un vis al unei prințese transformat în realitate, așa este considerată de iubitorii de mașini de epocă bijuteria pe patru roți fabrică în ediție limitată.

Andrei Postolache, prieten al colecționarului: ”Automobilul de față, foarte bine restaurat, este din 1974, ele s-au produs între 1956 și 1974, are un moto de 4.000 de cm³ și 121 de cai putere dar nu vorbeam la vremea respectivă despre cai putere ci despre calitate, fiind un proiect de suflet al Prințesei Margareta și al Prințesei Anne.” 

Mașina ce a aparținut Casei Regale are o poveste desprinsă, parcă, dintr-un film. În urmă cu 50 de ani, limuzina în care se afla Prințesa Anne și soțul ei a fost oprită de un șomer londonez care avea în plan să o răpească pe fiica Reginei și să ceară o recompensă uriașă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: EXCLUSIV: Ce reprezintă încoronarea regelui Charles al III-lea pentru Marea Britanie/ Istoric: ”Este cel mai important moment pentru Marea Britanie”

Prințese Anne: ”Șoferul a încercat să iasă și a fost împușcat, nu mai știu exact în ce ordine s-au întâmplat lucrurile, dar șoferul când a vrut să coboare din mașină a fost împușcat și a rămas în mașină.

El era lângă portieră și am avut o conversație. A zis că trebuie să merg cu el...dar nu îmi mai amintesc motivul. Și i-am zis că nu vreau să merg, mulțumesc.”

Românul a achiziționat mașina de la Casa Regală 

Colecționarul din Iași a achiziționat mașina chiar de la Casa Regală, însă la acel moment nu îi cunoștea istoria. A aflat-o mult mai târziu, dintr-un documentar despre familia regală.

Andrei Postolache, prieten al colecționarului: ”S-a dus la mașină și a constatat că această mașină avea niște urme de acoperire ale găurilor de la gloanțe, iar luneta acestui automobil era schimbată și modificările nu erau făcute corect.”

Doar 200 astfel de exemplare au existat în întreaga lume, iar aceasta este unul dintre puținele care mai sunt funcționale. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si