Close sidebar
Close sidebar

Aparitie infricosatoare intr-un rau! Au incremenit cand au filmat asa ceva! "Ori e vorba de o sirena, ori de un mort!" - Imaginile care iti vor da fiori!

Un grup de turisti care se afla in vacanta in Puerto Rico a reusit sa faca o filmare care socheaza si contrarieaza lumea si specialistii. Nimeni nu a confirmat pana acum veridicitatea inregistrarii, dar daca se dovedeste ca nu a fost editata, atunci avem parte de un caz paranormal.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Clipul a fost realizat de catre Morales Deby in timp ce se distra de o plimbare cu barca pe raul Isabela din Puerto Rico. In inregistrare se vede cum, in urma barcii in care se afla grupul de turisti, apare ceea ce arata a corp uman. Acest corp plutitor ii urmareste pe turisti cativa metri, dupa care dispare in adancuri.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Pe net circula suspiciuni legate de existenta sirenelor, in timp ce altii spun ca acela este un cadavru desprins din adancuri de curentii provocati de barca.

Specialistii analizeaza imaginile si, probabil, cel mai curand vom avea un raspuns la acest mister. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI