Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Apartamente de lux în zona Băneasa. Prețul unei astfel de locuințe poate depăși 7.000 de euro

Sunt însă și români care o duc bine. Aceștia ar plăti mii de euro pe lună pentru o chirie de lux în București. Cei care își permit confort, caută apartamente și penthouse-uri cât mai aproape de natură, dotate cu tehnologie de ultimă generație. Mergem și noi într-un complex rezidențial unde locuințele se închiriază chiar și pe 7.000 de euro lunar.

Redactia Stirile Kanal D,

Apartamente de lux în zona Băneasa. Prețul unei astfel de locuințe poate depăși 7.000 de euro

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Așa arată luxul în București, un complex rezidențial în mijlocul pădurii Băneasa, construit special pentru ca apartamentele să fie închiriate. Toate vin mobilate după preferințele clienților.

Citește și: VIDEO- Chiriile îi lasă pe studenți lefteri. Proprietarii profită de cererea de piață 

Răzvan Enache, director general: „Mobilierul este ales ăă de către chiriași dintr-o listă prestabilită și practic își poate mobila absolut ceea ce își dorește în casă. Noi livrăm apartamentul așa cum îl vedeți acum, chiriașul poate intra doar cu lucrurile lui și se mută aici.”

Pentru o astfel de locuință, prețul poate depăși 7.000 de euro

Prețul unei locuințe pornește de la 1.500

de euro pe lună, iar în funcție de dimensiunile apartamentului poate depăși 7.000 de euro. Iar cerința este mare, primele 200 de apartamente au fost deja ocupate, motiv pentru care s-au mai construit alte 198 care sunt gata să își primească chiriașii.

Larisa Rațiu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Așa arată un apartament gata de închiriat. Cel în care ne aflăm chiar acum are 5 camere și peste 190de metri pătrați. Pe lângă mobila de calitate, acesta vine și utilat cu tot ce este necesar, iar din living ne putem bucura și de o priveliște de vis.”

, transmite Larisa Rațiu, reporter Kanal D.

În nordul Capitalei au ales să se mute și vedetele de la noi. Speak e unul dintre artiștii care au descoperit că Bucureștiul are și liniște.

Speak, artist: „Mie îmi place foarte mult că e liniște, deși eu par mai petrecăre așa, sunt foarte liniștit. E foarte multă linite și calitatea aerului...fiind în pădure, e o mare diferență de oraș.”

Astfel de apartamente exclusiviste pornesc de la 95 de metri pătrați utili și ajung chiar și la 700.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI