Pe aceasta premisa merg investitorii de pe litoral, care construiesc apartamente de lux pentru clientii cu dare de mana. Toate se vand ca painea calda.

Ionut Cornel Anca, consultant imobiliar: suntem in zona Mamaia Nord, o zona foate cautata de clientii din tara, majoritatea sunt din Bucuresti dar avem clienti din Arad, Timisoara, toti vor o locuinta la mare.

APARTAMENTE DE VANZARE, PE LITORAL

Ionut Cornel Anca, consultant imobiliar: am vandut si etajul 3, pe fiecare etaj avem 4 apartamente, cele cu vedere spre mare s-au vandut, bineinteles, primele, chiar daca pretul este un pic mai sus  vederea superba de care beneficiaza clientii nostri i-a motivat sa plateasca un ban in plus.

Blocul despre care vorbeste acest afacerist este construit in Mamaia Nord- raiul distractiei si al bogatiei. Vinde apartamente de 50 de metri patrati in functie de priveliste.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ionut Cornel Anca, consultant imobiliar: se vand fie la 46 mii euro, daca discutam despre Vest, adica nu cu vedere spre mare, sau 51 mii de euro catre plaja.

Adevarata provocare este insa la penthousuri- dezvoltatorii au gandit terase uriase, unde au construit foisoare- proprietarii pot organiza aici evenimente de 5 stele.

Daca vreti sa traiti o viata de star de cinema si aveti 145 de mii de euro pusi deoparte, atunci puteti cumpara acest penthouse. Numai panorama superba face toti banii.8

MAMAIA, SCUMPA CA IBIZA

Oferte sunt pentru toate gusturile... insa nu si pentru toate buzunarele.

Marius Coman, sef agentie imobiliara: In zona aceasta, care este cea mai efervescenta zona de pe litoralul romanesc, preturile pleaca de al 1300 euro /mp si se duc chiar si spre 3000 euro. Avem un dezvoltator care vinde cu 3000 euro mp...plus tva!

Cei care doresc sa ramana turisti, pot opta pentru o alta varianta, care castiga deja teren: pot inchiria un apartament doar pe timpul verii.

Cristian Florea, receptioner: La doua camere, daca vreti 15 iulie- 15 august, costa undeva la 2500 euro pe toata luna. Pe toata vara se acumuleaza preturile, se face un pachet.

Asadar, daca sunteti dependenti de mare, nu pierdeti timpul- cele mai bune oferte se negociaza in perioada aceasta.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si