- Ce suprafata are acest apartament? 50 de metri patrati utili si balconul are undeva la opt metri patrati. Avem bucataria open-space, este deja functionala, central functioneaza, e cald in apartament, incalzirea este toata in pardoseala.

In plina explozie a preturilor din domeniul imobiliar, apartamentele noi se vand ca painea calda. Pentru unul cu doua camere si o suprafata de 50 de metri patrati, cumparatoarea va achita 58 de mii de euro.

- Usile sunt foarte bune, luate de la un furnizor doarte cunoscut pe piata, geamurile la fel, sunt cu triplu termopan, gri antracit.

 Neta Ciotir, cumparator: Este foarte bine amplasat, intr-o zona rezidentiala noua, cu un finisaj foarte frumos, se poate vedea. Acesta i-a placut fiicei mei. E spatios, e luminos si este un pret destul de accesibil.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Timisoara pare sa fie de bun augur pentru dezvoltatorii care si-au propus sa extinda granitele orasului. Nici bine nu apuca sa-si deschida santierele, ca apartamentele lor se si dau, inca din stadiu de proiect.

Liliana Popescu, reprezentant dezvoltator imobiliar (director economic): Aici, dupa cum vedeti, este doar un santier proaspat inceput si deja avem 12 rezervari facute. Preturile au plecat de la o baza de 1300 de euro pe metru patrat.

Cererea este atat de mare, incat 200 de ansambluri rezidentiale sunt acum in lucru, spun analistii imobiliari.

In preferintele dezvotatorilor imobiliari predomina ansamblurile de blocuri, cum este aceasta, mai ales pentru costurile mai mici de realizare. 80% dintre constructii sunt cartiere rezidentiale de blocuri.

Inginer Sergiu Silaghi, director operational: Acest bloc are 25 de apartamente, cu spatii comerciale la parter, este o structura pe cadre.

Si toate sunt vandute? Toate sunt vandute, mai putin spatiile comerciale care urmeaza sa fie inchiriate.

Numai anul trecut acest dezvoltator imobiliar a construit 137 de case si a ridicat din temelii cinci blocuri. In prezent, investeste nu mai putin de noua milioane de euro in constructia unui bloc cu o suta de apartamente.

Liana Popescu, director economic: Vor fi trei scari de bloc. La etajul unu vom avea 15 spatii de birouri.

Cel mai scump apartament este un penthouse cu patru camere, care se intinde pe 104 metri patrati. Costa 160 de mii de euro.  Locuintele cu trei camere au preturi mai acceptabile: 79 de mii de euro pentru 61 de metri patrati utili.. Preturile sunt comparabile cu cele aflate in blocurile vechi, asa ca bataia pe ele e de inteles.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si