Locuinta situata intr-un bloc interbelic din centrul Bucurestiului a inceput sa se degradeze in ultimul hal. Usa este sigilata, iar acolo nu a mai locuit nimeni dupa moartea artistului. Datoriile acumulate la Asociatia de Proprietari sunt uriase si nimeni nu le-a platit de cand a murit Gica Petrescu, in 2006.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Imobilul a ajuns in proprietatea Statului, fiind preluat de Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Bucuresti. Acestia nu s-au grabit sa achite datoriile la intretinere, dar se gandeau sa transforme locuinta in muzeu, lucru ce nu se va mai intampla.

"Am inteles ca s-au achitat o parte din datorii si sunt promisiuni ca se va plati intreaga suma de catre stata. Sa faca ce-o vrea cu apartamentul, dar sa faca repede. Iese de acolo un miros insuportabil si e plin de gandaci. Vorbisem in sedinta de asociatie si am propus FISC-ului sa faca o casa memoriala, iar banii pe bilete sa intre in asociatie ca sa acopere gaura. Statul nu a mai vrut asta si deja a inceput sa plateasca datoriile", a spus un vecin de-al maestrului Gica Petrescu pentru cei de la cancan.ro. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si