"Eric... copilul nostru mult dorit, sursa fericirii noastre a venit pe lume in 02.11.2015, perfect sănătos, cu o privire atât de dulce încât doar atunci am realizat ce inseamna cu adevărat fericirea. Suntem oameni modești, fără prea multă carte însă am incercat mereu să îi dăm îngerașului nostru cea mai bună educație. Creștea atât de frumos! Trăiam intr-un basm...
Toate astea până în vara anului 2017 când o febră devastatoare ne-a transformat basmul în iad. Copilul meu, după multe plimbări de la un spital la altul a intrat în comă în brațele mele.

În acel moment toată lumea mea s-a schimbat, s-a năruit... fiori reci imi inundau corpul, lacrimi ochii și neputință sufletul.
După multe multe drumuri pe la diverse spitale în București ni s-a dat diagnosticul final, encefalita autoimuna cu șanse de vindecare de 2%. Imi priveam neputincioasă copilul cum se stinge pe zi ce trece. Nu mai vorbea, nu se mai mișca, nu mânca decât prin sondă și făcea sute de crize de epilepsie pe zi. Nu mai era speranță pentru copilul mei iubit, nu mai era nimic de făcut.
Dar am avut mereu incredere că Eric se va vindeca, ca va trăi, ca va deveni din nou un copil normal. Medicii nu erau de acord cu mine.
Cu mari eforturi s-a reușit crearea unui grup de donații cu ajutorul căruia s-a reușit administrarea de imunoglobulina care lipsea din spitalele din România pentru 4 luni. Parcă se vedea puțină speranță, parcă norii dizgrației se retrăgeau.

Am trimis cazul lui la diverse televiziuni, puțini au fost cei care ne-au luat în seamă. În fiecare zi primeam câte un refuz.
Cazul lui a fost acceptat de o clinică din Turcia și cu ajutorul donațiilor cât și a fundației Mereu aproape am reusit să ajungem acolo.
Nu vă puteți imagina bucuria si recunoștința pe care o simțeam, copilul meu avea o șansă reală.
După trei luni de tratament Eric a primit șanse de vindecare de 100%. A început să mănânce fără sondă, a început să gângurească, să zâmbească. Copilul meu renăștea!

Pe 6 februarie este a 12-a oară când mergem la tratament in Turcia progresele îngerașului meu fiind considerabile. Copilul meu merge pe picioarele lui, copilul meu se va face bine.
Însă viața și sănătatea lui depind de bani, de mulți bani pe care noi nu ii avem. Nu am ce vinde, mi-as vinde si ultima bucată de pâine pentru el, am ajuns la capătul puterilor financiare de aceea avem disperată nevoie de ajutorul vostru. Eric are nevoie de voi!
Va trebui să continue tratamentul pe tot parcursul anului 2019, lună de lună mers la tratament in Turcia. O deplasare ne costă în jur de 3500 euro ceea ce pentru noi este imposibil.
Vă rog din tot sufletul fiți în continuare alături de copilul meu, ajutați-l să aibă o viață normală. Pentru el contează fiecare leu.
Vă mulțumesc că ați fost în număr atât de mare lângă noi până acum, datorită vouă am ieșit din iad, voi sunteți îngerii copilului meu.
Am crezut mereu că Dumnezeu imi ascultă rugile fierbinti de aceea vă rog și pe voi, purtați-ne în rugăciunile voastre.
Vă implor distribuiți pagina de strângere de fonduri, repet, orice leu contează.

Multă sănătate tuturor și infinite mulțumiri oameni minunați", a scris mama copilului pe pagina de donații Toți pentru Eric.

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Pe Eric îl puteți ajuta AICI!

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si