Rudele fetitei ii roaga pe cei care au aceasta grupa de sange sa o ajute pe Andreea.

"Apelez cu o mare rugaminte. Avem nevoie urgent de sange grupa 01, negativ. Este pentru nepotica mea Andreea Teodora Sima, neonatologie. Are doar 14 zile, a suferit o interventie chirurgicala si are nevoie, urgent, de transfuzii, iar centrul nu are sange cu aceasta grupa pe stoc. Printesica noastra nepotica s-a nascut pe 9 august.

Sarcina a fost monitorizata, dar domnul doctor nu a descoperit nicio problema de sanatate. S-a nascut prin cezariana, a primit nota 9, fara nicio problema in prima zi de viata. Problemele au aparut a doua zi cand situatia i s-a agravat si a fost transferata de la Medgidia la Constanta, pe sectia neonatologie, terapie intensiva”, a declarat Irina Toran, matusa Andreei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Aceasta a povestit ca medicii i-au descoperit fetiei o malformatie la tubul digestive abia dupa o saptamana.

„Dupa ce am facut rost de trombocitele necesare, a fost operata si acum are nevoie, urgent, de transfuzii de sange pentru recuperare. Avand grupa 01 negativ, am inteles ca e deficit mare de aceasta si a fost amanata aproximativ 48 ore cu transfuzia. Aseara au reusit sa-i faca, dar nu au avut suficient, inca e nevoie mare ”, mai spune matusa fetei, potrivit cugetliber.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si