Close sidebar
Close sidebar

Apel disperat pentru viata! La numai doua saptamani, Andreea are nevoie urgenta de sange

Andreea Teodora, o fetita care s-a nascut in urma cu doua saptamani, are nevoie urgenta de sange. Micuta s-a nascut pe 9 august, in Medgidia, unde a suferit deja o interventie chirurgicala. Acum fetita are nevoie de sange 01 negativ, iar Centrul Regional de Transfuzii de Sange Constanta (CRTS) nu dispune de aceasta grupa.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Rudele fetitei ii roaga pe cei care au aceasta grupa de sange sa o ajute pe Andreea.

"Apelez cu o mare rugaminte. Avem nevoie urgent de sange grupa 01, negativ. Este pentru nepotica mea Andreea Teodora Sima, neonatologie. Are doar 14 zile, a suferit o interventie chirurgicala si are nevoie, urgent, de transfuzii, iar centrul nu are sange cu aceasta grupa pe stoc. Printesica noastra nepotica s-a nascut pe 9 august. Sarcina a fost monitorizata, dar domnul doctor nu a descoperit nicio problema de sanatate. S-a nascut prin cezariana, a primit nota 9, fara nicio problema in prima zi de viata. Problemele au aparut a doua zi cand situatia i s-a agravat si a fost transferata de la Medgidia la Constanta, pe sectia neonatologie, terapie intensiva”, a declarat Irina Toran, matusa Andreei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Aceasta a povestit ca medicii i-au descoperit fetiei o malformatie la tubul digestive abia dupa o saptamana.

„Dupa ce am facut rost de trombocitele necesare, a fost operata si acum are nevoie, urgent, de transfuzii de sange pentru recuperare.

Avand grupa 01 negativ, am inteles ca e deficit mare de aceasta si a fost amanata aproximativ 48 ore cu transfuzia. Aseara au reusit sa-i faca, dar nu au avut suficient, inca e nevoie mare ”, mai spune matusa fetei, potrivit cugetliber.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI