Potrivit postarii de pe Facebook a unui coleg, Dani Bobocel a murit in urma unui infarct.

"Si cand stai si te gandesti ca sunt foarte multi care ne zic, ca ce facem noi de vrem asa multi bani ca soferi?
Pai ce facem? In unele cazuri, murim singuri prin parcari obscure, fara sa ne ajute cineva, fara da ne planga cineva...si voi intrebati de ce?
Mie dificil sa scriu scriu ceva acum, cu un amestec de sentimente pline de ura, dispret si Tristete.
Ganditi -va de doua ori cand

va vindeti timpul, ca acesta poate fi sfarsitul.
Mult prea tanar, mult prea visator, colegul nostru Dani Bobocel sa stins singur intr-o parcare, cauza fiind un infarct. Nu as vrea sa fiu in piele parintilor, fratilor, prietenie lui, prietenii lor, ce pot sa zic, decat Sincere Condoleante.
Cand am citit prima oara nu mi-a venit sa cred, ca un baiat asa tanar, a fost luat de cel de Sus intr-o cursa fara sfarsit....
Dumnezeu sa te odihneasca in pace colegule....
Dar stau si ma intreb acuma, oare chiar se merita tot acest sacrificiu ce il facem noi? Oare chiar se merita toata batjocura asta din transporturi sa mai stau? Sa fim luati in ras de orice firma pe bani de nimic ca sa ce? Sa ne dam ultima suflare prin parcari si pe strazi pentru ei? Am zis eu bine ca suntem ca niste soldati in prima linie, suntem ca niste animale trimise la macelarit.
si cand ii auzi....dar
nu ti se pare prea mult salariu ta?

 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Drum bun colegule!!!
Stiu ca la toata lumea e greu, dar haideti sa ii dam o mana de ajutor sa il repatriem pe copil.
Sindicatul Solidaritatea Soferilor Drumuri Bune.

In numele solidaritatii umane si a soferilor impreuna cu SSDB va rugam sa contribuiti la a ajuta financiar familia soferului Dani Bobocea pentru a putea plati aducerea acasa si inmormantarea lui crestineste.
Dani Bobocea a decedat in urma unui infarct si de afla la o morga in Germania. Soferi si angajatori va rugam sa intindeti o mina de ajutor familiei indurerate!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Puteti trimite ajutor financiar pe numele Bobocea Ruben tatal decedatului in contul: RO22CECEGL1908RON0988804", scrie Madalin Dinu pe Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si