Sicilia a fost măturată în weekend de vijelii şi ploi. Un bărbat şi-a pierdut copiii, soţia, fratele, sora şi părinţîi iar un medic pediatru care se ducea către serviciu este căutat şi acum de salvatori.

Bărbatul din imagini se numeşte Giuseppe Giordano. În weekend, a închiriat o vila în localitatea Casteldaccia, unde şi-a invitat rudele. În total, erau 12 persoane care îşi petreceau sfârşitul de săptămâna împreună.

Însă din cauza ploilor extrem de puternice, răul de lângă ei s-a umflat şi a ieşit din matcă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Viitură i-a surprins pe toţi. Mai puţîn pe fiica lui Giuseppe, Asia, în vârstă de 12 ani şi pe unchiul ei, Luca. Cei doi erau plecaţi în apropiere să cumpere nişte dulciuri. Din cei rămaşi în casă, Giuseppe este singurul care a supravieţuit. A reuşit să se urce într-un copac până au trecut puhoaiele. În schimb, vila a fost inundată complet.

Autorităţile italiene spun că vila închiriată de Giuseppe a fost construită prea aproape de rău, iar proprietarul ar putea fi sancţionat, însă asta nu îi va aduce familia înapoi lui Giuseppe.

I-a rămas doar fiica. Soţia, ceilalţi doi copii, Rachele şi Federico, în vârstă de 1 an, respectiv 15, au sfârşit în casă. În urmă lor au rămas amintirile şi câteva fotografii făcute împreună care arată că erau o familie fericită. În ultima postare pe facebook, făcută la sfârşitul lunii trecute, Giuseppe a publicat o poză făcută lângă turnul Eiffel.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si