Close sidebar
Close sidebar

Apelul disperat al unei romance in Italia: "Ajutati-ma sa-mi gasesc fiul”

Laurentiu Marian Pana un tanar de 19 ani care locuieste in localitatea Cesano Madern, din provincia Monza e Brianza din Italia, a disparut fara urma, in dimineata zilei de 29 mai. Disperata, mama lui a facut un apel pe Facebook pentru a fi ajutata sa-si gaseasca baiatul.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Laurentiu lucreaza ca agent imobiliar. A plecat la serviciu in dimineata zilei de 29 mai, la bordul unui automobil Volkswagen Golf, de culoare gri metalizat, iar de atunci nu se mai stie nimic de el. Tanarul nu a ajuns la locul de munca, noteaza site-ul cititulnudoare.ro.

Oricine are informaţii despre acest Laurentiu  este rugat sa anunte imediat carabinierii la numarul 112 sau familia sa la numerele 3475128388 sau 3457738772.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI