In fiecare an, mii de romani suna la 112 si cer un medic la domiciliu, desi, in realitate, nu au nevoie de ajutor medical.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Campion la glume proaste pare a fi un prahovean din zona municipiului Campina, care a sunat la 112 si a pretins ca este bolnav, pentru ca nu avea bani sa ajunga de la Campina la Ploiesti, la discoteca. Si, de parca nu ar fi fost suficient, individul s-a mai si laudat pe Facebook cu isprava sa, scrie gorj-domino.ro.

”Imi amintesc un caz, al unui tanar din zona Campina, care ne-a solicitat pentru dureri abdominale.

L-am luat, a mimat foarte bine o colica renala, l-am dus la Spitalul Judetean, iar cand am ajuns in curtea spitalului judetean a fugit de nu l-a mai prins nimeni si a aparut pe Facebook ca el trebuia sa ajunga la discoteca si nu avea bani de transport, ci doar sa intre la discoteca si a folosit ambulanta pe post de mijloc de transport”, povesteste managerul Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Prahova, medicul Daniel Nicolae.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si