Close sidebar
Close sidebar

Apelul la 112 prin care o fată reclama că e sechestrată într-un apartament din Capitală s-a dovedit fals

Tânăra care a sunat, vineri seara, la 112 şi a reclamat că este sechestrată într-un apartament din Bucureşti este o adolescentă de 16 ani din Constanţa care a spus că nu a fost nicio clipă în pericol şi că a fost o farsă.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

”În urma verificărilor şi căutărilor efectuate de poliţiştii D.G.P.M.B. cu sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., persoana care a efectuat apelul a fost depistată în jurul orei 02:00, în cursul zilei de astăzi. Persoana în cauză, o minoră de 16 ani, din judeţul Constanţa, a declarat că nu s-a aflat în nicio clipă în pericol şi că fost o farsă. Minora a fost condusă la sediul Serviciului Investigaţii Criminale din Poliţia Sectorului 6, unde a fost audiată în prezenţa reprezentanţiilor D.G.A.S.P.C”, aanunţat sâmbătă Poliţia Capitalei.

Citeste si: Alertă în București! O fată ar fi anunţat la 112 că e sechestrată

Fata a furnizat pe durata convorbirilor telefonice cu operatorii 112 informaţii ce au fost verificate de poliţişti şi s-au dovedit ca fiind false. 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Reprezentanţili Poliţiei Capitalei au anunţat vineri seară că la ora 18.00, o tânără a apelat Dispeceratul 112 şi a reclamat că este ţinută cu forţa într-un apartament.

Citeste si: Doi copii, la spital după ce au fost răniţi de crengile unui copac care era toaletat de o firmă, la Bârlad; ei vor fi transferaţi la un spital din Iaşi, unul dintre ei cu elicopterul SMURD

Tânăra a indicat o zonă, dar nu poate oferi detalii. Ea este în legătură telefonică cu poliţiştii, iar în căutarea ei sunt angrenate forţe din întreaga unitate de poliţie. Căutările au fost declanşate imediat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI