Conform Inspectoratului de Jandarmi Brasov, in urma apelurilor prin care era semnalata prezenta unei ursoaice cu trei pui, in zona magazinului Carrefour de pe Calea Bucuresti din Brasov a fost trimis un echipaj de sapte jandarmi ai Gruparii Mobile Brasov. De asemenea, a fost anuntat si reprezentantul Fondului de Vanatoare Kronstadt, care a spus ca se va deplasa si el in zona.

Primele informatii arata ca un sofer de autobuz ar fi oprit si ar fi luat toti pietonii aflati la acel moment in zona in care au ajuns ursii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Un alt urs a produs panica in noaptea de sambata spre duminica in cartierul Valea Cetatii din Brasov, unde a venit sa caute mancare la tomberoanele cu gunoi de pe strada Arinului. La sosirea echipajului de jandarmi, ursul s-a retras in padure.

Vineri, un barbat in varsta de 28 de ani a fost atacat de un urs in localitatea brasoveana Harseni, victima suferind rani la maini si la picioare.

De asemenea, in urma cu o saptamana o adolescenta de 14 ani a fost atacata de urs pe o strada din municipiul Fagaras, ea fiind salvata de un trecator.

Prefectul judetului Brasov, Marian Rasaliu, spunea ca va merge la Ministerul Mediului pentru a cere masuri pentru rezolvarea problemei ursilor din judet. "Nu sunt de acord cu impuscarea ur;ilor, dar ceva trebuie facut”, declara prefectul, la Digi24. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si