Close sidebar
Close sidebar

Apeluri la 112 privind prezenta unei ursoaice cu trei pui pe Calea Bucuresti din Brasov

Mai multe persoane au sunat la 112, marti dimineata, pentru a semnala prezenta unei ursoaice cu trei pui in zona magazinului Carrefour de pe Calea Bucuresti din Brasov, la fata locului fiind trimis un echipaj de jandarmi, a anuntat Inspectoratul Judetean de Jandarmi Brasov.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conform Inspectoratului de Jandarmi Brasov, in urma apelurilor prin care era semnalata prezenta unei ursoaice cu trei pui, in zona magazinului Carrefour de pe Calea Bucuresti din Brasov a fost trimis un echipaj de sapte jandarmi ai Gruparii Mobile Brasov. De asemenea, a fost anuntat si reprezentantul Fondului de Vanatoare Kronstadt, care a spus ca se va deplasa si el in zona.

Primele informatii arata ca un sofer de autobuz ar fi oprit si ar fi luat toti pietonii aflati la acel moment in zona in care au ajuns ursii.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Un alt urs a produs panica in noaptea de sambata spre duminica in cartierul Valea Cetatii din Brasov, unde a venit sa caute mancare la tomberoanele cu gunoi de pe strada Arinului. La sosirea echipajului de jandarmi, ursul s-a retras in padure.

Vineri, un barbat in varsta de 28 de ani a fost atacat de un urs in localitatea brasoveana Harseni, victima suferind rani la maini si la picioare.

De asemenea, in urma cu o saptamana o adolescenta de 14 ani a fost atacata de urs pe o strada din municipiul Fagaras, ea fiind salvata de un trecator.

Prefectul judetului Brasov, Marian Rasaliu, spunea ca va merge la Ministerul Mediului pentru a cere masuri pentru rezolvarea problemei ursilor din judet. "Nu sunt de acord cu impuscarea ur;ilor, dar ceva trebuie facut”, declara prefectul, la Digi24. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI